Снимка: Булфото
fallback

Зимната обстановката във Врачанско е усложнена. Катастрофа затруднява движението между Враца и село Згориград. Кола се е движила с несъобразена скорост и се е ударила в автобус, който превозва работници. При инцидента няма пострадали, но са се образували задръствания.

Движението между Монтана и Враца също е затруднено, задръствания има по път Е-79. Има закъсали в преспите тирове на пътя от Враца за Оряхово.

Спряно е движението на тирове между Мездра и Ботевград, предаде bTV.

Временно е ограничено движението на всички автомобили по път I-1 Видин - Враца в участъка Ружинци – Сумер на територията на област Монтана поради снегопочистване. Шофьорите на всички автомобили е необходимо да изчакат на място.

Тази сутрин инцидент, в който ТИР се обърна до село Смоляновци, затвори пътя Видин-Монтана. Инцидентът е станал към 4.00 часа, а шофьорът е македонец. Към 9.00 часа екипите на "Гражданска защита" успяха да изтеглят тежкотоварния автомобил на едното платно.

В Северна България е паднало най-голямо количество сняг. В Монтана снежната покривка е 27 см, във Враца – 21, в Кнежа – 18 см. В останалите райони на Северна България покривката е около 14 см.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

ДНД

преди 5 години

През август всичко беше готово за снегопочистване . Да ама снегът взе ,че падна сега ,ане през август. Не е виновна властта , а природата.

46

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ!Бойко поръча да има сняг богат урожай и *** да *** в преспите!

45

Някой си

преди 5 години

Едно време ние на това му викахме сняг, сега му казват бедствие ....

fallback