Снимка: архив "Булфото"
fallback

В МВР – Пазарджик е получен сигнал за неправомерно паркиране на техен колега от службата във Велинград.

Според сигнала полицай е спрял неправомерно на място, което е било предназначено за инвалиди, съобщава "Фокус".

Oще по темата

По думите на Мирослав Стоянов, говорителят на МВР - Пазарджик , директорът на дирекцията старши комисар Йордан Рогачев е разпоредил на началника на управлението в курорта да установи кой е служителят, извършил нарушението, като след това да му бъде съставен акт.

"Тази сутрин на младши автоконтрольор от Районно управление на МВР – Велинград, който е паркирал служебния автомобил на непозволено място, е съставен акт за нарушение по Закона за движение по пътищата. Според ръководството на областната дирекция с поведението си полицейските служители трябва да дават пример на останалите, като самите те спазват стриктно правилата за движение", коментира Стоянов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Нагли полицаи

преди 5 години

До НАБЛЮДАТЕЛПреди 3 месеци пътувах от Етрополе в посока София. До една чешма край града дадох десен мигач и видях една патрулка с разтворени четирите си врати. Кльощав полицай изтича пред мен с палка. Започна да крещи, че съм карал без къси светлини.Ясно беше, че тези заптиета бяха дошли на чешмата да налеят вода, иначе МВР колите дежуреха на кръстовището, а не да пазят чешмата. Обясних, че светлините изгасих след десния мигач, но полицаи, и то правчански, са непреклонни. Отнесох фиш..

20

МВР ни гази

преди 5 години

Забравихте да кажете, че петима полицаи от Сандански пребиха зверски в участъка юношески национален състезател по джудо. Изрепчил се на цивилен служител на МВР, онзи се обадил на патрулките и "архангелите" довтасали. Започнали да го бият пред неговите колеги, боят продължил е РПУ и прегледалите го лекари изброили 20 охлузни рани, отделно сините и кървави резки и белези. Ком.Хаджийски отбеляза непокорното поведение на джудиста, но забрави, че той можеше в ръчичките на полицаите като Чората...

19

Анонимен

преди 5 години

Утре е първи декември, а не първи Април!Това да го видя няма да го повярвам!

fallback