fallback

В село Блатино живеят около 140 души и особено през зимата усещането в него е, че времето е спряло. В една от последните къщи живее Гълъбина. Заедно с 8 кучета с техните 5 малки и 6 котки. Всички прилики с идиличния живот на село обаче свършват тук.

Баба Галя е именно от дупнишкото село Блатино. Въпреки че преживява с пенсията си от 176 лева, тя е приютила 8 кучета и петте им малки, както и 6 котки и буквално дели залъка с тях. А самата баба Галя отдавна дори не се хранила нормално. Не може да си позволи да си купи салам, сирене или кашкавал, защото за нея това е лукс, пише Bulgaria ON AIR.

Единствената радост в живота на старицата са животинките, които е приютила - всички с човешки имена, но също Чебурашка, Шарка и Орехче.

Десетки са вече хората, които помагат на Галя, но мазето, в което живее е в окаяно състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

ще горите в ада

преди 5 години

мръсни изедници!

30

Анонимен

преди 5 години

До ForeverПреди години глутницата на подобна кукувица разкъсаха дете на улица в едно село. Вече по селата и полето не можеш да се разхождаш без страх. Едно от кучетата на такива съседи, дето са "бедни", а дворът им е в трева до кръста ме нападна една нощ докато се прибирах вкъщи. Беше и повлякъл един от бурканите с месо. Да не говорим, че сутрин си намираш реколтатат като след вихрушка, след като питомците им са унищожили труда ти тичайки нощес през градината ти.

29

Forever

преди 5 години

До до Forever,За да можеш да разбереш някой човек,трябва поне малко да умееш да се поставиш на негово място,като се има предвид какъв е процента на битовата престъпност,е и много вероятно да ги е приютила от инстинкт за самосъхранение,тя за толкова години не е направила престъпление,а вие за 7 кучета я обявявате за опасна,така че по такива въпроси се консултирайте с психолозите,не с алкохолиците.

fallback