Снимка: Архив, БТА
fallback

С възгласи "Много сме, силни сме" около 300 перничани блокираха автомагистрала "Люлин" непосредствено след пътен възел "Даскалово". Движението е спряно и в двете посоки, съобщава БТА.

Oще по темата

Недоволните преминаха пеша разстоянието от пернишкия квартал "Изток" до автомагистралата.

Те издигат искания за оставка на правителството и настояват за по-висок стандарт на живот и промяна на системата за управление.

Протестът се охранява от полиция и жандармерия. За протестните действия не е поискано и не е давано разрешение от община Перник.

Майките на децата с увреждания пък отново излязоха на протест в центъра на София с искане за оставката на Валери Симеонов. Заради това бе променен маршрутът на трамваите 4 и 10 и автобус ТМ 10.

Протестиращи блокираха ключови булеварди и във Варна.

Над 400 пешеходци, мотористи и автомобили изминаха пътя от Катедралата до Община Варна с викове "Оставка" и "Мафия". Искането на хората, които излизат за четвърти ден на протест, е за свалянето на правителството, срещу високите цени на горивата и "Гражданската отговорност", съобщава "Фокус".

Шествието блокира част от бул. "Осми Приморски полк", бул. "Мария Луиза", както и част от бул. "Сливница".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Анонимен

преди 5 години

Стои си у еас и чакай нещо да се промени гей смотан... Аз също съм блокиран на Перник но сум солидарен с хората там само така ЮНАЦИ...

103

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Ха-ха-ха... Насъбрали се 20-на селски *** неудачници дето по цял ден мастурбират върху снимката на Правешкият ром в очакване Пидорашка да ги освободи от НАТО....

102

КЕКС

преди 5 години

"Много сме, силни сме" Верно са много. Цели 80%.

fallback