Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

 Безстопанствени коне предизвикаха тежка катастрофа на подбалканския път София - Бургас снощи.

28-годишна жена, бременна в 6 месец, се блъска с автомобила си във внезапно излезлите на пътното платно коне. Колата се преобръща и излита на 20 метра от пътя.

Oще по темата

Инцидентът става до село Габарево. Бременната жена е транспортирана от спешна помощ в казанлъшката болница. Тя е вън от опасност за живота. Има травми по тялото, предаде Bulgaria ON AIR.

Ползвала е обезопасителен колан. Оставена е за 24-часово наблюдение в родилното отделение на болницата.

Припомняме, че преди по-малко от месец в региона загинаха двама души, след като на главния път имаше необозначени каруца и двуколка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

Те ме ограбиха осред бял ден в София та какво остава за селата!Много са хитри и много лъжат въобще не говорете с тяхПитаха ме за покрива Аз ги питах за цената и те ме излъгаха А после рекет чрез заплахи а Полицията ни лук яла ни лук мирисала прави преписка до прокурора а прокурора отказва да образува досъдебно защото нямало престъпление трябвало да ме набият най малкото а аз съм дал парите без бой!Една комшиика пенсионерка я попитали две ци-га-н-ки Колко и е часа ? И и взели ПРОТМОНЕТО

15

Активист на БКП

преди 5 години

ТЕ избиват старците по селата и градове....ТЕ изнасилват по села и градове...ТЕ ни убиват по пътищата ... Правителството нехае ..

14

Митко

преди 5 години

Преди няколко месеца за малко не блъснах стадо коне на подбалканския път близо до Пирдоп. Беше 6 сутринта, тъмно, на дълги и карах с особенно внимание благодарене на шофьор който ми присветна с фарове. Въпреки че карах с около 60-70 км/ч, конете ги видях в последния момент - бяха тъмни и буквално "изплуваха" от тъмнината. Бяха по цялото платно и успях да спра сравнително меко, но беше на косъм. Ако карах с 90, нямах шанс. От 112 вече знаеха, но коне са си там, на поляните и сега...

fallback