fallback

Нагли обирджии нападат възрастни хора в Пазарджишко. Само през последните дни те са се опитали да проникнат в домовете на хора от селата Огняново и Алеко Константиново. Възрастните хора не са пострадали, но са притеснени след случилото се.

Крадците се промъкват в къщата на 77-годишния Милан Чолаков от село Огняново, докато възрастният мъж спи. Пенсионерът отказва да даде пари на крадеца. Нападателят претърсва цялата стая, но не открива нищо и си тръгва.

29-годишният крадец, който е от същото село, е задържан от полицията.

Други двама обирджии - на 18 и 19 години, са заловени за нападение над 85-годишна жена в друго пазарджишко село - Алеко Константиново. След като възрастна жена посетила местна пощенска станция, е била нападната на улицата от млад мъж, който бутайки я, успял да вземе дамската ѝ чанта, в която държала портмонето си с цялата пенсия.

Работата и по двата случая продължава, образувани са полицейски производства.

Още за двата случая вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 5 години

ТЯХНАТА ПОЛИЦИЯ УЖ НИ ПАЗЕЛА.

26

Анонимен

преди 5 години

Не се споменава етноса, значи ясно

25

Жоро

преди 5 години

Медиите отказват да разпространяват истории с етническа престъпност. Да влязат е нормално често срещано и за това го казват. Виж да ти направят предложение за покрива, изолация или улуци на ниска цена не го казват на хората да се пазят от такива.

fallback