Снимка: Facebook/Теодор Михайлов
fallback

Две катастрофи причиниха задръстване и в двете посоки на Околовръстния път в София.

Едната катастрофа е станала преди моста за кв. "Драгалевци" в посока Пловдив, а другата - в посока Центъра.

Oще по темата

Движението е затруднено. Все още не са ясни причините за катастрофите.

Шест души са загинали, а 18 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР.

Общо в страната са станали 17 тежки пътнотранспортни произшествия.

В София са регистрирани 33 леки и 4 тежки катастрофи, при които е загинал един човек, а петима са пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 5 години

До До Да бе, даПо въпроса за вината на "задкормилните устройства" Защо аз следвам правилата без да е нужно да ме е страх от КАТ? Хора ли сме или ***? Да се обявяват камерите за скорост, полицайте да не се крият, да се сигнализира с фарове наличие на пост на КАТ, да се говори по телефона, да не слага колан, защо дневни светлини, защо зимни гуми, защо да правя техническо обслужване, защо да минавам реален годишен преглед, защо да плащам гражданска и винетки. И т.н. и т.н. Задкормилно у-во?!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Ами някой се е движил със 120, вместо с 80 км/ч. Затова стават катастрофи. На Цариградско каката си забила главата и чати по телефона. Не гледа къде кара. Пиклюто решава да изпревари през средната каращия с 89км/ч в лявата лента и престрояващия се на същата лента в това време отдясната по чудо му избяга. От най лява лента в последния момент решават да се включат в отбивката за да прередят всички. Карат най-вдясно през "островите" и налитат на излизащите на ускорителните ленти.

37

До Да бе, да

преди 5 години

При катастрофа се удря ламарина в ламарина, т.е. автомобилите са виновни. Това по същата "логика" по която се обвиняват шофьорите (специалистите зад волана, задкормилните устройства и т.н.). Защо не си зададете простия въпрос - защо шофьорите в България правят нарушения, най-вече чужденците и защо същите шофьори стриктно спазват правилата в държавите, в които се контролира спазването на правилата? Автомобила се удря в автомобил, шофьорите управляват автомобилите, контролът определя шофирането

fallback