Видео 04.11.2018

Пазарджик, Ямбол, Благоевград... Срещу скъпото гориво!


И днес протести срещу високите цени на горивата в няколко български града. В този час десетки автомобили от Благоевград се готвят да блокират главния път Е-70 с жива верига.

Протести днес са организирани още в Пазарджик и Ямбол. През последните дни недоволството си изразиха и жителите на Монтана, Стара Загора и Добрич.
Още по темата


Според протестиращите няма реална причина за непрекъснатото покачване на цените на горивата. Само за последните три месеца бензинът е поскъпнал с повече от 10 стотинки средно за литър. Подобен скок се наблюдава и в цените на дизела, а макар и по-малко поскъпване се отчита и при пропан-бутана.

Освен недоволство срещу цените на горивата, протестиращите днес в Ямбол изразиха и съпричастност с протестите на майките на деца с увреждания, които настояват за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Коментари Напиши коментар

89

Маргарита

преди 6 месеца

Защо не протестирате пред бензиностанциите, които Ви продават скъпото гориво, пред Лукойл, ами ходите по улиците, и не знаете от къде идва злото.

88

точното място

преди 6 месеца

протеста трябва да е пред Лукойл и главния виновник Иван Костов който им подари Нефтохимическия комбинат Бургас без пари

87

Ментаки

преди 6 месеца

По 10 лева за литър трябва да стане цената и минимум 1000 за ГО. Винетки по 5000 лева. Какво сте ми се разпасали - половината държава работи на минимална заплата, а всички сте ми се качили на коли? Я бързо в строя! Ще си купите колела, ще се научите да ходите пеша. Като ви станат заплатите достатъчни, че да не мрънкате - тогава коли.

Само Борисов ще ви оправи вас, маймунки недни! И Ментаки може да ви оправя, ама един по един!