Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Спасиха от смърт една от мечките, живеещи в Парка за танцуващи мечки край Белица. Усложнение в окото ѝ причинявало силни болки, но ѝ е направена успешна операция, съобщи Bulgaria ON AIR.

Над 26 000 метра ограда пазят спасените мечки от България и чужбина в парка край Белица.

Най-старият представител там е Виолета, която е сляпа и глуха, а от скоро разместване на лещата в лявото ѝ око причинява силна болка.

След операция окото на Виолета, остава затворено, а вететиранарите се надяват животното да заспи зимен сън и съответно, че нейния живот ще протече както би трябвало.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Хей Скарлет

преди 5 години

кой няма достъп до болници, бе ? Никога не е имало толкова болници, и толкоха хора в тях.А ти си за една специализирана, май в Карлуково беше.

10

Телракс

преди 5 години

До СкарлетПотърси и ще намериш на клавиатурата си някъде буквичката З като заек.Не ползвай руското Э като в поэтому.

9

Скарлет

преди 5 години

Чета и не вярвам на очите си!!! Бедните българи иэобщо нямат достъп до болници и эдравни осигуровки и живеят под прага на бедността!!! Болници връщат пациенти, эа спешните случай също и эа всичко, което се сетите, ни гледат на кръв само прекрачвайки прага на болницата!!! Мечка спасявали!!! ПОЭОР!!! Опитват се насилствено да намалят населението на Эемята с глад, болести и т н!!!

fallback