Снимка: Reuters
fallback

След земетресението, което разлюла Румъния тази сутрин, в Добричка област няма данни за нанесени щети, предава дежурният в областния съвет по сигурност. Все пак трусът е усетен в Добрич по високите етажи на жилищните блокове.

Oще по темата

Епицентърът на земетресението с магнитуд 5.8, е в района на Вранча. Трусът, продължил няколко секунди, е регистриран в 3.38 часа, припомня БТА.

Не са постъпвали сигнали за нанесени материални щети в Русенско след земетресението, регистрирано тази нощ в района на Вранча, Румъния. Това съобщи директорът на противопожарната служба в Русе комисар Димитър Павлов.

Tрусът е бил с продължителност няколко секунди. Земетресението е усетено в Русе и в населени места на областта. В крайдунавския град най-осезаемо е било по високите етажи на сградите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

до ай сиктир

преди 5 години

пишете за извънредното заседание на министерски съвет и изменението на пенсионната възраст, и вдигането и на 72 г.,-----------1 Април мина отдавна, бе!То, че дУпетатите и министрите ни са баш Хищници е безспорно, но не са чак толкова т...пи!Инстинкта им за самосъхранение не е изчезнал!

7

Анонимен

преди 5 години

В Пловдив се усети, макар и слабо по високите етажи. Скочих от леглото, защото мислех че ще последва силно люлеене и алармирах наште, а те ми викат, че си внушавам Повярваха, когато видяха полилеите в салона да се люлеят. Добре че не беше силно!

6

До 5

преди 5 години

Усетило се е като в румънската АЕЦ, която е до границата ни. Разликата знаеш ли каква е? Проектите и на двете са горе-долу по едно и също време. Само че там вече работи, а ние понеже сме много умни имаме дупка и ядрен блок на склад. А най-безопасно е на дърва, ако ме питаш мене...

fallback