Снимка: Архив, Булфото
fallback

Жена от Велико Търново е била ограбена докато взимала детето си от детска градина.

От лек автомобил е открадната чантата на жената, а в нея са се намирали мобилен телефон, лични документи и сума от 600 лева.

Кражбата е станала във вторник следобед, докато колата била спряна пред детска градина в областния град, пишат от "24 часа".

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 5 години

До 27 и аз тук в Испания при цялата ромизация съм оставял разни неща така и нищо не ми изчезва а в България само за минута да не ми е пред очите и го няма и вечно никой ке е видял кой е

26

да ама не

преди 5 години

Снаха ми е германка и често като ходи до супермаркета си забравя колата отключена , но никога нищо не е изчезвало /в Германия! /Сега вече не съм ходил и не знам ,когато Германия се е ромизирала.

25

Анонимен

преди 5 години

Тя е следена. От къде толкова време да и отвори колата, а и откъде знае че не е заключена? Има време и да рови. За съжеление много станаха преследвачите на жени. Алоооо, господата хъркам зиме сън чак майките и децата в градините и ясли те пропищяват. Време е драгите шериф да започнат да си вършат работата на 1000 оборота. Явно има определени мъже, които са гладни безработни и загорели за майчина топла каска и плът. Тази е следена 200%

fallback