Снимка: архив, Булфото
fallback

Кметът на Червен бряг инж.Данаил Вълов е въвел частично бедствено положение в част от територията на общината заради аварирал мост над река Искър на изхода на Червен бряг към Горник, съобщава общината на своя сайт.

Посочена е територия, която обхваща селата Горник, Сухаче, Лепица, Чомаковци, град Койнаре и Глава.

Причината е прекъснатата пътна връзка с тези населени места, поради което става критично обслужването на болните на хемодиализа, спешните случаи, движението на училищните автобуси, предаде БТА.

Извършва се техническо обследване на моста, който е затворен за моторни превозни средства. Въведена е временна организация на движението от Червен бряг през Рупци, Радомирци, Горни Дъбник, Писарово, Искър , Глава, Койнаре, Чомаковци, Лепица, Сухаче, Горник, се посочва на сайта на община Червен бряг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

чичо Пачо

преди 5 години

Оставих автомобила си до моста и преминах пеша да стигна до жп гарата. Имаше още близо 25 паркирали превозни средства. Пълен мрак наоколо. Никой не охранява нищо. Мрак и неработещо осветление чак до бензиностанцията на петрол. Г- н Вълов и общинските съветници и цялата администрация, чакаме човек да падне в ледените води или дете да бъде прегазено или нахапано от кучета или апаши да задигнат нечий автомобил. Кога ще пуснете осветлението ? Кога ? В село Бреница на всеки стълб по две лампи светят

11

аз

преди 5 години

След затварянето на моста при Чомаковци по този стар мост се прехвърли целия трафик. Защо не взеха мерки, като знаят, че повече от година това ще е основна връзка с посочените селища?

10

бедстващ

преди 5 години

Кмета къде беше когато затвориха моста на Чомаковци ,като се знаеше от две години за проекта и строежа ? Голямо чудо е ,че мостът над Искър при Горник не се е разцепил на две ? Няма улица в града неразорана ,то не бяха ,достроявания на блок започнат преди 30 г ,пазар ,саниране ......пари ,пари куче влачи диря няма в скоро време и милионери ще имаме ,но не от гражданите данъкоплатци ,а от избраните общинари

fallback