Снимка: Булфото, архив
fallback

Планински спасители от Дупница и Благоевград са помогнали на двама израелски туристи, изгубили се в района на Рилски манастир, съобщи дежурния в ПСС към БЧК.

Туристите са предприели преход от Седемте рилски езера към Рилския манастир, но поради лошите метеорологични условия са се отклонили от пътеката и са се изгубили. Сигналът е подаден преди 20.00 часа снощи.

В акцията по намирането им са се включили петима планински спасители от отрядите в Дупница и Благоевград.

Двамата туристи са открити изтощени, но без наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

chiiiifuuut

преди 5 години

Planinar??? Ciiifuuut e бирник, МОШЕник, интригант, убиец и крадец, но не и пшанинар. Обратно в цъгутия. Пустиня голяма.

19

WTF?

преди 5 години

До СуекаЧетете пълната версия на Жидов Гроб ! Ние ги спасяваме , те все ни предават ! Особено преди турското робство !____________________С Евреите често са измивани ръцете на провалила се власт. Пример - по време на бубонната чу.*** са обявени за вещери защото не са се заразявали. Не са се заразявали защото са поддържали перфектна хигиена-миели са се често, за разлика от средно статистическия европеец по онова време. Липсват исторически данни, че това което стихотворението твърди се е случило

18

Анонимен

преди 5 години

Е, сега Тиквунят Боко, ще има да се хвали:"Спасихме евреите през Втората световна война, сега продължаване да ги спасяваме."

fallback