Снимка: Архив, Булфото
fallback

Трима полицаи са пострадали в сливенски квартал, след като се отзовали на сигнал за силна музика, съобщават от "24 часа".

Органите на реда отиват в кв. "Надежда", след като бил подаден рапорт за силна музика около 22:15 ч. снощи.

При пристигането на автопатрула униформените заварили групичка, която отказала да се подчини на полицейските нареждания и да предоставят документи за самоличност.

Служителите на МВР опитали да задържат лицата, но били нападнати от двама мъже във видимо нетрезво състояние. Хулиганите започнали да хвърлят бутилки срещу полицаите.

Леко са пострадали трима полицаи. Двама от тях са били прегледани в болница и са били освободени, а третият униформен е оставен за наблюдение.

Задържан е 46-годишен мъж,  а в хода на спецакция, проведена тази сутрин, още девет души от групата са били отведени в РПУ Сливен.

Към момента се установява какво участие са имали задържаните по време на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 5 години

Ще стрелят полицаите, ама...после ще ги подпука прокуратурата, че са си превишили правата, че не е било самозащита. Просто в България не може, ако тумба маргинали те нападнат с ножове, бутилки, колове и т.н., да ги гърмиш с пистолета, дори и полицай да си, понеже "непропорционална употреба на сила" и после тебе ще съдят. В САЩ имат такива неограничени права, понеже там оръжие може да притежава всеки и съответно всеки е заплаха - полицаят не знае имаш ли оръжие или нямаш.

95

Антонов

преди 5 години

Арлин къде си,спасявай ни,братко наш спасител на соца

94

Кой каза...

преди 5 години

Симеонов да отива да прави акция Шум. По морето може, а в Сливен-не! Защо?

fallback