Снимка: "Монитор"
fallback

Възрастна жена сама пълни дупките и ремонтира пътя до дома си в севлиевската махала Горно Селище.

Старицата кара със строителна количка камъни от над 100 метра и ги изсипва в зейналите кратери на черния път, пише "Монитор".

Тя прави това за да могат близките й да стигнат с колата си до нея и да и дойдат на гости.

"За няколко години пътят беше напълно разбит от тежките камиони, пълни с дърва, а наскоро беше и почти напълно отнесен от водата, която се събира от сечищата над махалата и буквално отнася асфалта. Писахме жалби, събрахме подписка, срещахме се с кмета на Севлиево, ефект нула. Дано не се налага на линейка да идва, защото няма да може", възмущава се в профила си в социалната мрежа Facebook Христофор Георгиев.

Махала Горно Селище е част от село Селище с население малко над 100 души.

Тя се намира под връх Черешките, на пътя Севлиево – Априлци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 5 години

До 36 не се шашкай де имаме за управници трима фюрера и един дето не се знае сам какъв е но три папи са го галили по главата докато той си е галил змията на Тръмп под магнолията.Нали трите фюрера казват по телевизиите си че произлизаме от извънземни като не си пият лекарствара покрай здравната реформа така става и братята извънземни сега ще дадат назаем по един космически кораб.Тогава за какво ти е път ще прелетиш с кораба над гората и си точно в града.

33

Анонимен

преди 5 години

Това да речеш е махала. Само бях чела какъв е пътя до Емона. По-точно липсата му видях с очите си. И това до населено място в ключено в ЕВРОПЕЙСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ МАРШРУТ. Смятайте за осраналите.....На нищо не се учудвам вече. Само дето магистралите с лентичките не минават навсякъде.......

32

пенсионер

преди 5 години

Браво Наборе!

fallback