fallback

Овладяно е положението в Гълъбово, увери пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Oще по темата

Както е известно, в неделя група роми нападнаха полицаи, дошли да им направят забележка за силна музика. Това наложи изпращането на жандармерия в града, като в крайна сметка са задържани петима нападатели.

"Полицията върши всичко, което е по силите ѝ. Напрежение има и то не е за първи път в тези региони", отбеляза Каракачанов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Крайно време е да обърнем политиката и да изхождаме от Конституцията, която гарантира равни права на всички. Не може една част от гражданите да имат повече права и да смятат, че имат повече права", коментира още вицепремиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Гнила държава

преди 5 години

Всяка държава си има силови структури. Властта в държавата е овластена да харчи за тях пари и да ги поддържа, за да поддържа и държавата, и себе си. Ако някой е агресивен срещу държавна силова структура, той е агресивен срещу държавата. И ако не бъде МОМЕНТАЛНО неутрализиран, означава че такава държава е прогнила.

71

ттт

преди 5 години

овладяно на баба им хвърчилото. Ако *** бяха нападнали не полицията ами домът на някое българско семейство, властта щеше да обвини българите, че не са уважили етническата особеност на ***.

70

Waffen SS

преди 5 години

По време на "тъмния социализъм",когато в *** махала влезеше кварталния отговорник,"шефа" тичаше веднага да му докладва за всичко.Тогава всички ***,постъпваха в СВ или КЕЧ,където получаваха някаква професия в строителството.Тогава нямаше искам-не искам,да ходя на училище.*** обичат да бъдат малко потупване,защо това за тях е знак ,че ги уважаваш.Либерализма не го разбират и цялата слободия избива в такива прояви.Нека не са забравя,че за това положение са виновни всич.полит.сили

fallback