Снимка: Монитор
fallback

Три нови кирки са били забити в предния капак и покрива на лек автомобил "Инфинити" на ямболската улица "Цар Иван Александър".

Сигналът е бил подаден към 08:10 часа в сряда от собственика, 59-годишен местен жител, за когото няма данни да е криминално проявен.

Автомобилът е бил паркиран в съседство с професионалната техническа гимназия "Иван Райнов" и до жилището на водача, пише "Монитор".

Районът е бил веднага отцепен с полицейска лента, образувано е досъдебно производство.

По предварителна информация автомобилът се води като собственост на фирма, търгуваща с торове и растителни препарати. Предполага се, че става въпрос за неуредени финансови взаимоотношения.

"Предупрежденията" със забити кирки в автомобили е бургаски "патент", коментират местните криминалисти, на пръсти се броели подобни случаи в Ямбол, последният бил отпреди 6 години, когато по този начин повредили "Мерцедес"-а на работещ по Черноморието млад бизнесмен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Бургазлия

преди 5 години

Най-добрия Бургаски Патент е тарелка пълна с фекалии ,размазана в лицето на жертвата в центъра на Бургас и документирано със снимков материал който да е обществено достъпен за всички.По голямо ненаказуемо унижение от това да ядеш ла.*** няма!

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Да, ама проблемът е, че в повечето градове паркинги тотално липсва, а вскякави "еее ми другия път, направете си гаражи на блока" са просот подигравателни. Ако КАТ вдигнат всяка една кола, спряла на бордюр, две неща ще станат в Ямбол.Или ще намалеят с 90% коли и местния КАТ, просто ще остане безработенИли ще съборят КАТ ...

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21 (и много злобен)Паркирал е там, защото тези "пътчета" две кли, просто не могат, да се разминат.

fallback