Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама младежи са с опасност за живота след катастрофа в град Суворово. Инцидентът е станал около 03.03 часа тази нощ .

28-годишният водач на лек автомобил "Опел" отнема предимство на кръстовище и блъска лека кола "Фолксваген", съобщават от МВР - Варна.

Впоследствие на инцидента са пострадали четирима души. Двама от тях - водач и пътник на 19 години от първия автомобил са настанени с различни травми в болнично заведение с опасност за живота.

Водачът на втория автомобил (26 г.) и неговият спътник (18г.)  са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Ivan

преди 5 години

Момчето с голфа е бил рожденик.Бил е надрусан и пиян да се знае,все пак единствената механа в гр.Суворово е негова!

9

Габриела

преди 5 години

На всеки може да се случи независимо дали познава закона или не 1 минута невнимание цял живот страдание жалко че не съжалявате другите двама които са в критично състояние а да ви кажа само всеки може да излъже само и само да се спаси така направиха двамата момчета които не са пострадали много и нарочно са казали че другия водач е виновен за ПТП не е справедливо така но всичко ще излезе на яве

8

Mariq

преди 5 години

Това че не знаете какво е станало нямате правиш да съдите хората как може да лъжете така хората толкова подло и нагло. Водача на лекия автомобил опел е отнел предимството на другия но точно другия го блъска с бясна скорост и ко отнеса в стълба това че не сте разпитали другите двама не ви дават правото да лъжете

fallback