Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
Миризма на марихуана “ароматизира“ центъра на Харманли. Полицаи пренесоха няколко двуметрови растения в сградата на Районното управление в късния следобед вчера. При акцията на униформените им се наложи да направят три курса със служебния пикап, за да приберат намерените от тях растения канабис.

МВР съобщи, че растенията са иззети от вила в местността "Старите лозя" край Харманли. Там са намерени общо 39 растения канабис "с видими следи от обработка на почвата около тях, обособена поливна инсталация и помощна конструкция от мрежа, тел и дървени колчета".

Като съпричастни към отглеждането на канабиса са заподозрени 44-годишен собственик на имота и 50-годишен харманлиец, наемател на имота.

Криминалистите от Харманли са иззели и още 800 грама канабис след проверка на дом в село Смирненци. В пристройка към къщата, собственост на 54-годишен мъж, са открити канабисовите съцветия.

По случаите в полицейското управление са започнали досъдебно и бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

Защо прибират тази лепкава смрад в офисите?!

18

Onshis

преди 5 години

E, toz narod kak da pecheli i ojiviava...ne moje sichkia narod da ide v Afganistan da vi go hraniat i poiat afganistancite i siriicite......

17

скобар ел е

преди 5 години

Прилича много на канабиса който расте из България и нищо не става от него.Тия май отбиват номера, а истинския ще бъде продаден от наркомрежата на полицаите

fallback