Снимка: Facebook страница на Районна служба за пожарна безопасност
fallback

Шофьор на румънски ТИР се заби в къща, след като заспал зад волана във великотърновското село Въглевци. За това съобщават от "Труд", позовавайки се на информация от местната власт.

Инцидентът е станал на пътя Свиленград-Русе в Хаинбоаз днес сутринта, към 7:00 ч.

Шофьорът криволичел на пътя, не успял да овладее тежкотоварния автомобил и се обърнал, като се забил в стената на жилището. В къщата не е имало никого и за щастие няма пострадали.

На мястото на катастрофата са пристигнали екипи на полицията. Взета е проба за алкохол на румънския водач, която се е оказала отрицателна. Мъжът е заспал зад волана.

Според кметския наместник на селото Илия Радев в района постоянно стават катастрофи, а по чудо тази година няма загинали.

"Искали сме да се сложат легнали полицаи за ограничаване на скоростта, но това не можело да стане на главен път. От началото на годината катастрофите са поне 5 и всеки ден тръпнем да не стане най-лошото", казва Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Хехе

преди 5 години

Шосето върви над селото!Заспалия *** е щастливец,че е случил единствената улица отбивка,но е уцелил и къщата.

10

Анонимен

преди 5 години

как е взел половината завой като е заспал ,настъпват колкото могат или се обръща или продължава напред в селото заспал до там не може де стигне

9

Анонимен

преди 5 години

Това не е шосето, а улица в селото. Къде се е набутал този мамалигар?

fallback