Снимка: bgonair.bg
fallback

Пожарът в Божурище, изпепелил част от жилищна кооперация, е взел жертва.

Oще по темата

Предполага се, че това е именно заподозреният за палежа мъж, който многократно заплашвал, че ще се самозапали, съобщава Bulgaria ON AIR.

Пострадалите семейства ще получат по 1500 лева помощ от общината. Ще бъде открита и дарителска сметка. Огънят изпепели домовете на девет души.

Пожарът унищожи напълно покрива и втория етаж на сградата. Блокът ще остане затворен за собствениците на апартаментите до понеделник, тъй като сградата е опасна.

Ако тя не подлежи на ремонт, тогава ще бъде разрушена, като семействата ще трябва да поемат разноските за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

....

преди 5 години

Трагедия, наистина, отвсякъде погледнато.Но това, че кооперацията е частна и земята отдолу също е на собствениците, не е пречка за сделка със заинтересован строител и ПРИ НАЛИЧИЕ НА ИНТЕРЕС у евентуални купувачи на апартаменти и гаражи в Божурище да се построи сграда на повече етажи, а собствениците да бъдат компенсирани с жилища в нея.

5

Анонимен

преди 5 години

Супер! 1500 лв, как им се откъснаха от сърцето.И къде ще се приютят с тези пари, и за колко време?

4

Анонимен

преди 5 години

До Иванчевато това е частна кооперация, земята отдолу също е на собствениците, човека който е направил пожара е загубил жена си преди 2-3 години, оттогава нещо е спряла да го слуша главата, дъщеря са имали която се е самоубила преди години, жалко е че социалните не са обърнали внимание навреме, шото това е човек в риск, абе трагедия

fallback