Снимка: архив, Булфото
fallback

Четирима души са пострадали при катастрофа на пътя Велико Търново - Габрово в района на град Дебелец, съобщиха от МВР - Велико Търново.

Произшествието е станало рано тази сутрин около 9.00 часа. По първоначална информация са се ударили три леки автомобила.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол., пробите са отрицателни, на третия е взета и кръвна проба за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Корнелия

преди 5 години

оставкаааааааааааааааааааа

12

До 10

преди 5 години

Не ти е добро обобщението. Хайде да си го кажем, както е наистина - ако държавата с контролните си органи принуждаваше всички да спазват правилата, както е в нормалните държави, тази катастрофа вероятно нямаше да се случи. В слчуая ако КАТ налагаше спазването на закона в този участък, катастрофа вероятно нямаше да има. Няма държава, в която шофьорите да спазват правилата, без държавата да налага това спазване.

11

Скоростта

преди 5 години

Всеки автомобил когато е катастрофирал е бил с някаква скорост, вкл. и нулева, но не скоростта е първопричината за катастрофите, а е някакво следствие от причината за катастрофата. При това статистиката на КАТ може да я изхвърлим в кошчето - за нищо не става. За всяка катастрофа пишат превишена скорост, а ако не е превишена или нямат доказателства, че е била превишена, пишат несъобразена скорост и всякакви причини за катастрофите се губят, но официално се размахва плашилото на скоростта.

fallback