Снимка: МВР

18-годишната Силвия Петрова от Димитровград, която беше обявена за издирване в началото на седмицата, беше намерена мъртва в парк "Марица“, съобщават от "24 часа“.

Първоначалната версия на служителите на полицията е самоубийство. Предстои аутопсията да бъде извършена тази вечер.

18-годишното момиче е било намерено на дърво в затънтено място в парк "Марица“ в града, съобщават от полицията. В огледа са се включили 30 полицаи и служители на Жандармерията.

Още по темата

Възпитаничката на ПМГ "Иван Вазов“ беше в неизвестност от 15 септември, а в първия учебен ден бе обявена за общодържавно издирване, след като родителите и подадоха сигнал сутринта на същия ден.

Съучениците на Силвия също се включиха и разпространиха в социалните мрежи зов за помощ със снимка на изчезналото момиче.

Вчера беше открит и денонощен телефон, на който хора, разполагащи с информация, можеха да позвънят.

Съученици и познати на семейството описват Силвия като изключително добро, кротко, свито и стеснително момиче. Почти цялото лято прекарала при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като казала, че отива с приятелка на пазара, за да си купи неща, необходими за училище.

Родителите и по-малката сестра на Силвия били на почивка в Гърция. Веднага след като се прибрали, подали сигнал до властите, че дъщеря им е изчезнала и незабавно беше предприета акция по нейното издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase