Снимка: архив, Булфото
fallback

4-годишно момченце се качило в лека кола и прегазило 65-годишната си баба в благоевградското село Лешко.

Пенсионерката Д. Х. е починала, съобщи "24 часа".

Инцидентът е станал късно тази вечер на пътя между Горно и Долно Лешко в махала Хайдушка. Там починалата и съпругът й имат вила, в която живеят от няколко години.

Все още не е ясно как детето е успяло само да влезе в колата и да завърти стартера на автомобила.

Полицията продължава да е на място и да изяснява трагедията.

Очаквайте подробности!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 5 години

Казвате, че е невъзможно, но преди 25 години бях свидетел на подобна случка в едно село по-на юг - около Сандански. Момченце на две години - оставено само в Жигула (Лада) 1600. На скорост, без ръчна спирачка, ключовете на таблото, на всичкото отгоре на издърпан "смукач". И детето само врътнало ключа, колата тръгва, и опитва близкия стълб. Слава Богу, оттърва се само с уплаха, нищо му нямаше, но....безотговорни родители...

41

Така е

преди 5 години

До Vilislav Велиславе , как можа да опишеш такива глупости бе? Много е просто. Колата е на скорост , детето завърта стартера , бабата пред колата се кефи на малкия шофьор и ето ти белята. Колата може да е изминала по малко от метър.

40

Анонимен

преди 5 години

И сега какво - това дете ще порасне и ще научи, че е убило баба си на 4. Другият вариант - ще научи, че някой му е приписал убийството на баба му. Ама наистина няма такава държава с толкова безсмислени и прости хора! Направо една награда за цялостен принос към изпростяването на човечеството заслужава. Този ежедневен абсурд не е смешен, а просто знак, че тук живеят хиперактивни в простащината си субекти.

fallback