Снимка: Pixabay

Ротвайлер нападна и нахапа 45-годишна жена в малък парк в комплекс "Възраждане" в Бургас. Стопанката на агресивното куче пък избягала след инцидента, съобщава "Монитор".

Пострадалата Аделина Арсова разхождала в парка своя домашния любимец и докато почиствала изпражненията на кучето си, минаващият наблизо ротвайлер се е нахвърлил безпричинно върху нея.

Животното, което е било на каишка, но без намордник е захапало ръката на жената близо до лакетната става. Острите му зъби са разкъсали кожата и мускула и са се впили до костта. Свидетели на драмата са станали четирима души, които са минавали случайно през парка.

"Жената много се изплаши, започна да крещи от болка и ужас, а стопанката на кучето само го прибра и буквално избяга без изобщо да се заинтересува как е жената, дали има нужда от помощ", разказаха очевидци.

От полицията потвърдиха за инцидента и уточниха, че вече се работи по издирването на стопанката на ротвайлера. По описание, дадено от пострадалата и от другите очевидци, тя е млада жена, с тъмна коса, подстригана на средно дълга черта. Била е облечена с бяла спортна блуза и черен клин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase