Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Навръх Кръстовден жители на община Баните блокираха пътя за Кръстова гора и за Смолян. Хората от няколко населени места направиха жива верига пред Юговското ханче в знак на протест.

Около 100 души се включиха в блокадата на пътя. Те настояват спешно да бъде решен проблемът с пътната връзка Загражден – Белица, който над 50 години не е ремонтиран.

През зимата отсечката е непроходима и така хората са откъснати от света. Местните са категорични, че ремонтът на пътя ще улесни достъпа на туристи до балнеоложките центрове в района, съобщава Bulgaria ON AIR.

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че е започнала процедурата по строителството на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

месара

преди 5 години

тия протестиращи защо не протестираха за тоя път, преди десет години, или тогава състоянието на пътя не им пречеше, а сега на днешния ден се активизираха?! бсп_то наистина са тръгнали по села и паланки!

14

ШибиРиби

преди 5 години

До ГробокопачКомунистите бяха празни манерки, виж комсомолците като Корнелия се по изучиха и са жилави червеи дето си променят формата и се приспособяват навсякъде но си остават гаден и мръсен вирус в основата. Трябва да се унищожават с огън и жупел

13

ШибиРиби

преди 5 години

Пътниците за Асеновград Ибаните у левата лента

fallback