Снимка: bTV
fallback

Мъж обвини полицаи от Сандански в нанасяне на побой. Инцидентът станал след като той се качил да кара след употреба на алкохол и не спрял на стоп палка.

След кратко преследване все пак спрял и по думите му тогава бил свален на земята и последвал 15-минутен бой с палки и кубинки.

Той не крие вината си и добавя, че е се уплашил да спре, защото изпил 2-3 ракии, разказа Георги пред bTV.

Според роднините му има опити случая да се потули, а срещу двамата служители на реда имало множество оплаквания за подобен произвол, но не и наказания.

По думите на пострадалия по време на побоя дошли други двама полицаи, които не се намесили, а съседите са били заплашвани да не свидетелстват.

В нощта след побоя Георги е бил държан в ареста, без да му се окаже медицинска помощ, само с болкоуспокояващо. Нараняванията му обаче се оказват сериозни и предстои да му бъде направена нова медицинска експертиза.

От полицията потвърдиха за такъв инцидент и добавят, че ако е имало превишаване на правата полицаите ще бъдат наказани. Посочва се, че Георги е оказал съпротива.

"Той е виновен никой не спори за това, но нека си понесе вината", посочиха от семейството му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 5 години

Малко е боя.. като пии и бяга на полицията можеш ,а да спреш на полицая не може. И сега търси съжеление от народа. Търси и Тв. пияницо долна. Ако беше ударил някой тогава, кой щеше да е виновен. Проблема в България е , че полицията не бие вече. Да се върне милицията и кой навремето не спира на милиционера и не седи мирно. От десет човека десет, сега от десет сами кажете колко,защото ме е срам. Да иде в САЩ, Италия или Турция и да направи това тази пияница. Без жал за този който пие и кара.

51

Анонимен

преди 5 години

Ех лоши полицаи! Циции - мезе не дават!

50

Меделин

преди 5 години

Малко са го били . За пиян и надрусан цъpвул зад волана бой .

fallback