Снимка: архив, БулФото
fallback

Мъж и жена са леко ранени при сблъсък на автомобила им с елен, който пресякъл пътното платно. При удара животното е убито, съобщиха от полицията в Русе.

Лекият автомобил "Тойота", управляван от 66-годишен водач, се движел от Разград в посока към Русе. Към 20,45 часа снощи в района на 28-ми километър шофьорът блъснал пресичащото диво животно.

След сигнала на тел. 112 на мястото дошъл екип на Спешна медицинска помощ, който прегледал мъжа и пътуващата с него 62-годишна жена. Установено е, че са леко пострадали.

Мъжът бил с охлузни и порезни рани на ръцете и главата, а жената имала натъртвания в областта на гърдите. Двамата са освободени за домашно лечение.

Произшествието е станало при условията на суха пътна настилка. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Убитото животно е иззето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Не стига че ми е натрошена колата от елена, ами и да ядат дюмбелите от него за моя сметка?--------------Съгласен. То не само това, но и глоба ще има за каране с несъобразена скорост и предизвикване на ПТП. Като стане и елена у багажника....

9

Анонимен

преди 5 години

Вълчо, говорим за заека!)))Проследи хронологията.

8

Вълчо

преди 5 години

До Анонимен 8Прав си и гранична полиция трябва да извика в случай, че елена е навлязъл незаконно в ЕС от турция.

fallback