Снимка: архив, Булфото
fallback

На 105 км на АМ "Тракия и в двете посоки се е образувало задръстване, заради пътно транспортно произшествие, съобщава "Фокус".

Според очевидец, лек автомобил е скъсал мантинелата между двете платна за движение и в момента заема пътното платно в насрещното.

След първоначалната катастрофа са станали две верижни ПТП-та. "След първата катастрофа водач на турски ТИР е намалил скоростта, за да избегне удар, но в задната част на камиона са се ударили последователно три турски леки автомобила.

От другата страна имаме три или четири автомобила, които са намалили скоростта или са спрели, за да видят какво се случва и са се ударили.", коментира Мирослав Стоянов - говорител на МВР - Пазарджик. Според Нова тв, има четирима ранени.

"Голям проблем са хората, които любопитстват, за да видят какво се случва и на практика стават причина за нови проблеми. Движението е затруднено, регулира се от екипи на "Потна полиция", ако се наложи то ще бъде отбито, но за сега няма такава необходимост", допълни Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

anonymous

преди 5 години

Ужасен трафик, албанскитв ТИР-ове щяха да ни отнесат! а за прибиращите се към Европа южни съседи са кошмарни състезатели. Това безумие по пътя трябва да спре!!! :(

40

Aa

преди 5 години

Един злекстер с унгарска регистрация се опита да ме изпревари от ляво в несъществуващата трета лента.

39

Шофьор

преди 5 години

Преди 2 часа минах от там, уникално задръстване. Пълно е с нинджи с германски регистации, които не знаят български. Около час и нещо вземахме 10 км. Не е за хора с ръчна скоростна кутия

fallback