Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Инцидентът край Своге няма да е последният, защото мястото и участъкът не са проектирани правилно и самият път е опасен. Това каза в студиото на "Денят ON AIR" Христо Радков, председател на Българското обединение на шофьорите.

"Ако пътят беше проектиран тази вода да се оттича, просто щеше да е мокър", каза Радков.

Председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов също се съгласи с мнението, че пътят, на който стана фаталният инцидент, е зле направен.

"Тези, които са направили пътя, са го направили през пръсти. Не е случайно. Това са низ от грешки и низ от поредица грешки на държавата във войната по пътищата. Държавата е виновна", настоя Иванов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че политиката на управляващите срещу войната по пътищата трябва да бъде изцяло нова.

Йонко Иванов попита дали след инцидента с този автобус нещо е направено, за да бъде обезопасен този участък, защото отново времето се разваля и на това място пак има сериозни предпоставки за нов тежък инцидент.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Чичо Иван

преди 5 години

Ще сеповтарят, тепърва. Има не "низ от грешки", има низ от лакоми *** които се хващат за власт за 1-2 години, намират всички пролуки да свият стотици милиони и изчезват "безследно". Докарали сме я до безобразие, не съм сигурен че има друго дъно, което да ударим. Всичките в затвора! Народът им плаща ухолието и резиденциите за милиони!

14

дедо Пешо

преди 5 години

Веднага да построят покрив над целия път, за да не го вали дъжд и сняг.

13

Анонимен

преди 5 години

оня с "Аз ви построих" и "Аз ви дадох" кога ще се изкаже по въпроса за качеството на построеното и дадено, че още си спомняме бул. Бъкстон, който почна да се кърти преди даже и лентичка да му отрежат...

fallback