Снимка: архив Булфото
fallback

Управител на хотел в курорта Слънчев бряг е нападнал камериерка, след като наетата от него жена е поискала парите си.

Украинката Юлия е отиша при своя шеф, за да поиска заработените си 300 евро. В курорта тя работила от 3 месеца.

Първо управителят, който бил и син на собственика на хотела, я набил в кабинета си, а след това с още двама мъже откарали украинката извън курорта.

Казах му: "Идвам за парите си", а той отговори: "Пари няма да получиш, защото не си работила! Марш навън!". Разкрещя ми се, нарече ме "уличница" и ме изблъска навън. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в шок и крещях: "Помогнете!" на хората във фоайето", разказа Юлия пред Нова тв.

Жената твърди, че е хапала шефа си в отговор на неговите удари и ритници. Пак по нейния разказ, намесват се само трима мъже - от персонала на хотела, и то, за да я изведат оттам. Карат я в местността "Кошарица" и там я оставят. При пътуването не са упражнили насилие.

"Когато ме свалиха от колата, прозвуча фраза: "Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго", спомня си Юлия.

Вместо в хотела, жената отива в полицията. Именно оттам я съветват да си извади медицинско. Насилникът е задържан за 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.

Собственикът на хотела обясни, че не е запознат със ситуацията и му трябва време да проучи случилото се.

"Иска ми се да вярвам, че правдата ще възтържествува, защото свидетелите са от персонала, а те ме предупредиха да мисля преди да действам и, че ще кажат, че аз него съм нападнала", казва Юлия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

174

Анонимен

преди 5 години

Била е пияна и е ходила пияна на работа. Кой кого е нападнал и бил не се знае. Тя му излага хотела, ако това е вярно. Ако не чисти, като хората има очевидно оплаквания от нея, че стаите са и мръсни. Ако в опияненото си състояние пуска дебелашки шеги на персонала и има фриволно поведение с тях никой няма да я държи. Още повече, че иска и пари без да е свършила работа и за 5 стотинки.

173

Анонимен

преди 5 години

На 100% го е заплашвала него (собственика) и персонала с данъчни. И това е така нареченато "лежерно" изнудване." Ако не ми даваш сумата, която искам ще ти пратя данъчни на теб и персонала ти! "Не са му издържали нервите и я "свитнал" с пердах. Да не забравя, все пак че е в чужда страна. Подобни своеволия в Украйна. Той, ако иска ще я върне в Украйна (собственика) ще и на бият печатите и няма да може да при пари в страната. Ще я изгонят от страната. Собственика си е в страната(свои води).

172

Анонимен

преди 5 години

Тя го изнудвала за пореден път. Това е човек с име и нали сте наясно, че за 200 Евро няма си сложи бизнеса в торба от украинка.Дал и работа, подслон храна, но всяка седмица да искаш 200 Евро!? Как ви се струва, защо ли не са му издържали нервите!!!? Тя изпада в тежки конфликти в чужда страна. И едва ли не тя му слага черна точка на името и бизнеса. Той е полудял полекичка.

fallback