Снимка: Архив, Булфото
fallback

И държавният глава поздрави българските мюсюлмани по случай най-големият им празник Курбан Байрам.

Президентът Румен Радев отправи своите благопожелания за мир, здраве и щастие към представителите на мюсюлманската общност в България по повод празника Курбан Байрам.

"В свещените за мюсюлманите дни е важно зачитането на традициите и посланията за доброта, помирение и опрощение да сплотяват цялото ни общество", заявява държавният глава в своя поздравителен адрес и призовава за утвърждаване на ценностите на взаимната толерантност и обединението на българските религиозни общности.

Радев подчерта, че историята на българския народ еднозначно показва как единството и зачитането преодоляват всяко препятствие и каляват общата ни воля за напредък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Манол

преди 5 години

Хафенчо, Не знам къде ти е пристанала истината и не е важно кой за кого е гласувал, кандидата е набрал най- много гласове на изборите и станал президент на българските граждани. Защо му вменяваш да е обединтел на властите, не си ли чувал принципа за разделение на властите???

24

Totenkopf

преди 5 години

*** военна фуражка си ти Радев. Истински ***, кукла на конци. ***, което трябва да бъде осъдено от военен трибунал за Държавна Измяна. Как само би дузпата на жена си и двете си деца за да си с любовницата ти, собствената ти секретарка.

23

До 8

преди 5 години

За чиста и свята република глупаво.

fallback