Снимка: архив, БулФото
fallback

48-годишен водач на товарен автомобил е починал при катастрофа на пътя между селата Кесарево и Кавлак, съобщи полицията във Велико Търново. Произшествието е станало в петък около 14:30 ч.

По първоначална информация 31-годишна варненка, водачка на "Мерцедес", опитала да избегне внезапно появило се на пътното платно куче.

Тя обаче навлязла в насрещното и блъснала челно товарен автомобил "Шкода", управляван от 48-годишен мъж от Варна.

Шофьорът на шкодата е починал във великотърновската болница. Водачката на мерцедеса също е откарана там - в кома. Пътник от колата е бил прегледан и освободен за домашно лечение.

По случая е започнато досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

СВ.

преди 5 години

да не е бил последният истински мъж в България.

39

Св

преди 5 години

съобразяват с вас. Е да ама има и нормални хора които се смеят на глупоста ви. Скоро един много умен човек ми каза "тези хора които не ценят живота много скоро ще изчезнат от обществото което ще става все по можещо,знаещо и благородно.Това което сега пишат всички тези жалки същества утре ще бъде срам за хората. А мен в момента ме е срам че съм мъж. Истинските мъже винаги са честни, благородни и състрадателни. Те никога не посягат на невинни същества." Винаги ще помня думите му и дано

38

СВ

преди 5 години

управляващите са виновни,няма сила на света която да направи от българина нормален човек. Пълни нещастници,пияндури и комплексари,това са българите,особено мъжете.За мен която съм видяла доста хора и животни в живота си, не бих се поколебала да спася животно. Те заслужават да живеят много повече от всеки коментирал тук И така е във всяка нормална държава по света където не се прави разлика между живота на хора и животни. Но откъде да знаете това,вие се смятате за център и всички трябва да се с

fallback