Снимка: Архив, Reuters
fallback

Мъж уби с лопата агресивен питбул, който влязъл в двора му и нахапал детето и домашното му куче, съобщават от ОДМВР - София.

Около 11:23 часа на 16 август жител на Самоков съобщил в полицията, че в двора на дома му е влязъл питбул, който нападнал сина му и е захапал домашното им куче, вързано в двора.

При опит за прогонване на агресивното животно мъжът му нанесъл удари с лопата, вследствие на което питбулът е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Бултериер

преди 5 години

Няма лоши кучета а глупави и безнадеждни собственици на такива . Защо вините животното то така е възпитано .Накажете собственика той и децата си така ще възпитано.

137

Анонимен

преди 5 години

ДА СЕ НАЛОЖИ ДАНЪК 10000 ЛЕВА НА ГОДИНА ЗА ПИТБУЛИТЕ И ДРУГИТЕ ЗЛОВЕЩИ ПОРОДИ.ИКОНОМИЧЕСКАТА ПРИНУДА Е ВИНАГИ ПО-ЕФИКАСНА ОТ ВСЯКАКВИ ЗАБРАНИ.

136

Анонимен

преди 5 години

В българия има странно правосъдие. Убиваш куче и в затвора. Каква е тази работа. Кучето е звяр, одомашен, но звяр. За убииство на кокошка пак ли е така? Ако НЕ, защо не е така. Нека някой юрист да вземе отношение. Защо като човек заколи прасе или агне не влиза в затвора, а за куче влиза. Или кучетата имат *** качества, или законодателя се е побъркал. Има нещо сбъркано.

fallback