Снимка: Архив, Булфото
fallback

Над 4000 проверени превозни средства и общо 3249 установени нарушения. Това стана ясно в хода на специализираната акция по пътищата в страната, съобщават от МВР.

Точният брой на проверените МПС-та е 4189, а общо над 5700 души са били проверени от катаджиите.

В резултат на акцията са издадени над 1600 фиша и са отнети 69 свидетелства за управление, заради неплатени задължения по Закона за движение по пътищата.

По време на акцията са установени и над 950 случая на превишена скорост, а освен това на осъществените на място проверки са връчени общо 250 електронни фиша.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Да има в правилника изискване на главен път да не се кара с малка скорост. Това са много редки случаи. Само че много хора карат с превишена скорост. Тях какво да ги правим. Те са потенциални убийци. И понеже превишението е планирана дейност без ПТП е само сериозно нарушение, а при ПТП е виновно извършено престъпление, а при смърт е тежко престъпление и присъдите трябва да са от десетилетия. Така добре ли е?

13

БРАВОООООООООООООООО

преди 5 години

БРАВОООООООООООО САМО ТАКАААААААААААА НА СЕЛЯЦИТЕЕЕЕЕЕ ДЕТО НЕ МОГАТ ДА КАРАТТТТТТ, ЗАРАДИ ТЯХ ЗАГАЗВАТ НЕВИННИ ХОРАААААААААА, САМО ЯКИ ГЛОБИ НА СЕЛЯНДУРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

12

Анонимен

преди 5 години

От къде бюджет за ремонт на всичките тези евросубсидирани пътища? Естествено, няма южни потоци и бургас - александропулис и други методи за финансиране... А еврофондовете са усвоени и разпределени по ошфорни сметки и приятелски кръгове... Много ми е прозрачен Банкянския. Заслужава смъртна присъда. Жалко, че няма такъв закон... С родата барабар...

fallback