Снимка: Булфото, архив
fallback

Детето ми не е било в критично състояние, изписаха се куп лъжи по случая. Това заяви бащата на падналото бебе в Черноморец преди два дни.

Oще по темата

Той призна, че инцидент е имало, но в нито един момент детето не е било в критично състояние, каквато бе първоначалната информация.

Според нея, майката на детето, 33-годишна софиянка, го изпуснала за малко от поглед докато търсела памперс да го преобуе.

"Чудя се как да успокоявам жена си. Детето ни е добре, в момента е под наблюдение и утре го изписват от болницата. В нито един момент животът му не е бил в опасност", категоричен бе пред Dnes.bg бащата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

До Да паднеш от 3-яетажАми то изобщо може да не е паднало от тратия етаж, а да е паднало от нещо си на третия етаж... журналята гледат сензация да търсят

15

Да паднеш от 3-яетаж

преди 5 години

Как ще паднеш от 3-я етаж и няма да е сериозно? Особено ако си бебе. Дори да няма рани след като си е ударило главата както прочетох след време ще даде отражение на паметта и може да отключи някое заболяване. Разбирам, че е инцидент, но казано по този начин от устата на бащата звучи сякаш изобщо не е бил загрижен какво ще стане с детето.

14

Анонимен

преди 5 години

Много индивиди не стават за родители. Всекидневно ми настръхва косата от майки на малки заети с чат, телефонен разговор или цигара. Просто късмет, че новините не са заляти с повече такива случаи.

fallback