Снимка: архив "Булфото"
fallback

Бебе падна от третия етаж н акъща в Черноморец, то е в тежко състояние и с комоцио.

Инцидентът е станал вчера малко след 17 часа. Майката на детето, 33-годишна софиянка, го изпуснала за малко от поглед докато търсела памперс да го преобуе.

През това време момченцето, което е на малко повече от годинка, пропалзяло до прозореца и се облегнало на комарника. След това полетяло и паднало в двора на къщата, пише Бургасинфо.

Момченцето е откарано с линейка в Бургаската болница с комоцио и в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 5 години

Жената сигурно е в шок от това, което се е случило. Вярно, че не е предвидила това, че не са обезопасили жилището си, но мисля, че те като родители изпитват огромна болка и вина, за да ги съдим и ние. Дано се оправи детенцето!

30

Преди години,

преди 5 години

заради такъв прозорец, започващ от пода на остъклена тераса и оставен отворен, беше паднало от много висок етаж тригодишното момиченце на жена, която впоследствие направи кариера в голямата политика. Няма да споменавам нейното име, защото не е редно. В случая не тя е била виновна, а бабата, която оставила детето самичко и отишла да купи кисело мляко. Трагедиите наистина стават за секунди, но някой трябва да мисли, след като е поел отговорността за дете!Дано се оправи детето в Черноморец.

29

До Кити

преди 5 години

Кой ли им слага диваните до прозорците? Кой ли им отваря прозорците по времето, когато са решили да си оставят детето на въпросния диван?Сигурно е виновен филанкишията, но не и майката! На нея всичко трябва да й бъде простено, защото е успяла да постигне реализация посредством онази своя анатомична част! За друго не я търси, тя толкова може. Но изисква да бъде боготворена, обгрижвана, възнаграждавана и освобождавана от всякаква отговорност, само защото от нея е излязла една биологична единица!

fallback