Снимка: helpkarma

Това е Албена - мил човек и прекрасна майка на две малки момичета, но има нужда от помощта ни, за да се пребори с рака.

"Албена кърмеше малката ни дъщеря в началото на юни 2016 г., когато поради дискомфорт и тъпа болка отиде на лекар. - разказва нейният съпруг - Никой не очаква, че ще трябва да се бори с рак на млада възраст или докато отглежда малки деца".

Албена не е пушила или употребявала спиртни напитки и със сигурност не очаква да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

От юни 2016 г. насам, Албена има над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ.

Онкологът на Албена я посъветвал да потърси нови лечения и терапии. За съжаление не всички иновативни подходи са достъпни и се практикуват в България.

Тя и съпругът й пишат до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, но им отговорят, че не могат да предложат терапия на Албена.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.

"За съжаление без Вашата помощ не бихме могли да си позволим огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро", разказва още съпругът на Албена и допълва:

"Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите ни, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс. Моля Ви, дайте ни сили и средства да продължим борбата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase