Снимка: Булфото, архив
fallback

В днешния ден при катастрофи загинаха 6 човека.

Две коли се сблъскаха челно в следобедните часове на пътя между селата Добролева и Борован край Враца.

При инцидента загинаха шофьорър на единия автомобил и пътник от другия, пише bTV. Движението  по пътя беше пренасочена пред Бяла Слатина и Търнава.

Край с. Брусарци жена загина, след като кола беше пометена от влак на жп прелез. Автомобилът е спрял на прелеза, въпреки червения сигнал.

Войната на пътя взе още три жертви в района на Първомай, където автомобил се блъсна в трактор. Причината най-вероятно е, че светлините на ремаркето не са били изправни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

байчо

преди 5 години

Аз няма, но при теб е възможно предвид факта, че не те е грижа каква е настилката и какво е времето :D, доста са случаите на самокатастрофирали (определено вината не е в асфалта, може би билбордовете са проблем или дърветата не знам) така че живей си с мисълта, че пътищата, правителството, космоса слънцето са виновни и жив и здрав.

54

Анонимен

преди 5 години

Скоростта е големият ни проблем, а при по-дълго пътуване губиш реална представа и яко в началото да караш със 100 ти се е струвало много след 20 км вече си на 120 , затова на мягистрала винаги включвайте ограничителя(ако го има колата ви).

53

До Байчо

преди 5 години

Ти не можа да разбереш ,че ако ще и сам да се движиш ,абсолютно внимателно ,обладан от всичката параноя на света ---щом си на Бг. път пак ще се претрепеш !

fallback