Снимка: архив, Булфото
fallback

Стана ясна сазмоличността на тримата мъже, които загинаха в катастрофа, станала тази сутрин. Те са от първомайското село Православен, съобщава "24 часа".

Oще по темата

Местните жители са в шок. Жертвите са на 25, 29 и 30 години и работят като строители.

Инцидентът е станал рано тази сутрин, сигнал е подаден към 5.30 часа, съобщиха от полицията.

Жертвите са пътували с кола "Фолксваген" с кърджалийска регистрация и са се блъснали в ремарке на трактор на главния път Пловдив - Хасково, между Първомай и Бяла река.

При удара шофьорът на леката кола е издъхнал зад волана, а двамата му спътници са изхвърчали навън.

Водачът на трактора е на 50 г. и също е от Православен. Той е бил откаран за преглед в болница, но няма сериозни наранявания. По-късно е арестуван за 24 часа.

Заради инцидента, пътят бе затворен около 4 часа, но вече движението е възстановено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Иванко

преди 5 години

Не разбрах само защо е арестуван шофьора на трактора..все едно той е виновен, че евентуално манталите са карали с бясна скорост, дрогирани и без книжки

44

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

начина на поднасяне на заглавието, и факта че отново в новината няма подробности, дори и инициали на пострадалите при тежкия инцидент, ме навежда на извода, че оригиналното име на "православен" е било дилинджи топрак или нещо в тоя стил.

43

стар шофьор

преди 5 години

Защо в правилника за движение по пътищата няма забрана за движение на селскостопанска техника по пътищата между села и градове? Такава има в някои западни държави и затова правят временни пътища между нивите,а у нас по класните пътища се движат трактори, косачки ,комбайни и всякакви бавнодвижещи се и по-важното, че са не обозначени без светлини ,заемащи цялото платно ,защото тази техника е едрогабаритна.На платното изнасят кал на големи буци които стават хлъзгав проблем или хвърчат от тях растен

fallback