Снимка: Булфото, архив
fallback

Бързият влак от Видин за София премаза кола на железопътния прелез между Брусарци и Дондуково. Трагичният инцидент е станал вчера сутринта.

Лекият автомобил „Форд“ е управляван от 38- годишен мъж, жител на село Динково, община Ружинци.

Шофьорът имал отскоро шофьорска книжка, не изчакал необходимото време, не се огледал и ослушал.

Преминаването през прелеза се осъществявало само със светлинен сигнал, без бариери. Колата потеглила, когато била блъсната и размазана от бързият влак.

При удара е загинала на място съпругата му, возеща се на предната дясна седалка. На мястото на жестоката катастрофа са пристигнала пожарни и полиция.

Тялото на 38- годишната жена отхвръкнало на десетина метра и е намерена край релсите. Водачът е в болница.

Двамата имат две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

анонимен

преди 5 години

До malartНовините които се изписаха в пресата нямат и 1%истина. Мъжът е от Дупница, а не от Динково има книжка от 20 години а не от 20 дни. На въпросния прелез няма бариера, а светлините са от 60 година. Тревата и храстите са толкова високи, че няма никаква видимост. Бог да я прости Стефи, която остави 2 дечица сираци. Лошото е, че при инцидент, които отнема човешки живот тогава се обръща вничание на остарялата ни система.

26

Анонимен

преди 5 години

Само да кажа за въпросния жп прелез.ЛАМПИТЕ ПИЧВАТ ДА МИГАТ 15 МИНУТИ ПРЕДИ ДА МИНЕ ВЛАКА КОЕТО НЕ Е НАРЕД А И СЛЕД КАТО МИНЕ МИГАТ ОЩЕ 15 МИНУТИ СИСТЕМАТА Е МНОГО СТАРА И НЕАДЕКВАТНА ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ СПРЯХ ТЕ МИГАХА ИЗПУШИХ СИ ЦИГАРАТА И ТЕ СПРЯХА ВЛАК ТАКА И НЕ МИНА ЯВНО Е МИНАЛ ПРЕДИ ТОВА

25

Анонимен

преди 5 години

Е, сега вече могат да сложат и бариери.

fallback