Снимка: архив "Булфото"
fallback

Две момичета са в реанимация след тежката катастрофа край Поморие по обяд.

В катастрофата на пътя с Ахелой са пострадали общо пет души – три момчета и двете момичета. Това съобщи говорителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева, цитирана от "Фокус".

Oще по темата

До сблъсъкът се е стигнало след като шофьорът на автомобил с пловдивска регистрация е застигнал и се е блъснал странично в движещ влекач с ремарке. Водачът е 21-годишен украински гражданин, постоянно пребиваващ в България.

В колата са се движили три момчета и две момичета. И петимата пътници са в настанени в УМБАЛ - Бургас. Момичетата са в отделението по реанимация.

По-рано днес тежка катастрофа стана и на пътя Варна-Бургас. След сблъсъка в района на Старо Оряхово почина един от шофьорите на ударилите се автомобили, дете е в тежко състояние, бременна жена е в реанимация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Щирлиц

преди 5 години

Къде го научихте този новобългарски?Може би в Македония,или в европарламента?Ще ми трябва речник,няма как.

5

Tzonio

преди 5 години

Днес към 12 ч пътувах от Бургас до Сл. Бряг. Много натоварено движение, всяка трета кола е Тир, камион или товарен микробус. ***-професионални шофьори карат като луди и правят мизерии. Няма да се учудя камиона нарочно да го е засякъл. Или поне да не го е пуснал да го изпревари. Отделно по пътя някакви *** кръстовища-колелета, сякаш направени от конструктор Лего и на тях колосални задръствания. Ако пътувате за Несебър и Сънито минавайте през Каблешково и Тънково

4

Анонимен

преди 5 години

На този му е простено тои е от Урките те са правени в задният отвор не са раждани от нормалният. Да настигнеш влека4 да тръгнеш да го изпреварваш и да се нахакаш страни4но в него. Ето това не ми го побира акъла. Ако беше се нахакал в задницата или в насрещно движещ се го приемам. Ама страни4но ето това го може само из-срана Урка.

fallback