Снимка: Facebook
fallback

Четири момичета остават в болница в Бургас след тежкия пътен инцидент в Китен. Пострадалите тийнейджърки са от Лом и са били на летен лагер. Две от тях са се разминали с по-леки травми и не се е наложило да постъпят в болница. Другите две са в частно лечебно заведение, без опасност за живота, съобщава Bulgaria ON AIR.

Шофьорът е задържан за 24 часа, а днес се очаква арестът му да бъде удължен на 72 часа от Районната прокуратура в Царево.

Oще по темата

Инцидентът стана на 7 август вечерта, когато 31-годинният шофьор от София се движел с висока скорост по ул. "Корал" в курортното селище. Той не успял да вземе десен завой, колата излязла от платното и ударила тийнейджърките една след друга, а след това се преобърнал по таван.

След инцидента шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, който отчел 0,92 промила. Проверката за наркотични и упойващи вещества също дала положителен резултат, а тестът показал, че той е взел амфетамини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Гост

преди 5 години

Още един за вериги като Иванчева, но и той ще съди България за личните си права. На БГ Темида отдавна трябваше да и махнат превръзката от очите. Тя прави нашите адвокати слепи.

18

Бай хай

преди 5 години

Май от София е тоя селянин

17

Глушака

преди 5 години

В затвора няма смисъл да кибичи. Да плати солено на семействата и да му се отнеме правото да управлява мпс до гроб.

fallback