Снимка: HelpBook.info
fallback

Стогодишни борове застрашават обитателите на жилищен комплекс в Пампорово. За проблема сигнализира един от собствениците на апартамент в платформата HelpBook.info.

В сигнала става ясно, че боровете, които са близко до пътя и сградата са заплаха за преминаващите по пътя хора, както и за живеещите в близката сграда.

"Апелирам незабавно да се вземат мерки по отсраняването конкретно на тези дървета, с цел да се избегнат бъдещи щети по сградата, както вече два пъти се е случвало в миналото", пише в сигнала. Там става ясно, че в миналото са  били засегнати веднъж покрива и втори път фасадата, в резултат на паднали борове.

"Недопустимо е 100-годишни надвесени над пътя единични дървета да стоят неорязани. Има пряка опастност освен за сградата, но и за преминаващите по пътя хора", пише още сигнализиращият.

Става ясно още, че през 2004 година е имало инцидент, при който паднал бор е затиснал кола на пътя.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

?????

преди 5 години

Не считате ли, че е редно общината (Чепеларе в случая) да си свърши работата и да осигури безопасността на преминаващите коли и пешеходци??? Или по-скоро сте на мнение, че е редно като отидеш на почивка, трябва да ти падне дърво отгоре и да те размаже на пътя, както вече се е случвало и евентуално тогава общината да направи нещо???

4

?????

преди 5 години

Какъв Еверест, какви 5 лева?! Вие нормални ли сте? Запознайте се с някои факти преди да коментирате!!!1. Сградата се намира в ЦЕНТЪРА на курортен комплекс Пампорово!2. По този път се стига до църквата Успение на Пресвета Богородица!3. По този път вървят ежедневно хора, тръгнали просто на разходка из комплекса!4. По този път се излиза от Пампорово и това е единственият начин да излезеш с колата си без да си в нарушение!!!

3

Лесовъд

преди 5 години

100 годишни борове. На колко години е въпросната сграда? :-)

fallback