Снимка: visualhunt.com
fallback

39-годишен британски гражданин, живеещ в с. Хаджидимитрово, е задържан, след като на 24 юли е пребил 26-годишен мъж от същото село.

В резултат на побоя жертвата е с множество фрактури по краката, ръката и носа, като е транспортиран за лечение във великотърновската болница, предаде "Труд".

При извършена проверка в дома на британския гражданин са установени и иззети около 3 кг. растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана, както и нерегистрирана пушка.

Срещу него в местното полицейско управление се води досъдебно производство за престъпления по чл.129, ал.1 /нанасяне на средна телесна повреда/ и чл.339 /незаконно притежание на оръжие/ от Наказателния кодекс. И двата текста предвиждат ефективни присъди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

муспи

преди 5 години

Този е британец колкото френските футболисти са французи, иначе не биха му крили снимката. Безспорно, може и да не е черняк, а *** само в пениса - азербанджано-тюрко-ром, - казано популярно евреин. Тогава той се подвизава по света с 4 (четири) паспорта - изсраелски, американски, британски и български. Правилното би било, да го пуснат да си ходи с мъмрене за хулиганска проява, и като тръгне, неизвестно лице да му забие отвертка в азиатския гръб!

11

Анонимен

преди 5 години

пуснете британския наркоман под гаранция и той ще ви прати картичка от ВЕЛИКА БРИТАНИЯ.

10

Ха-ха

преди 5 години

Битов скандал между наркомани изведнъж се превръща в международна схватка между британец и свищовлия. Абе журналистите ...

fallback