Снимка: visualhunt.com
fallback

Сигнал за нарушения срещу директора на службата за социално подпомагане в Попово - Димитър Димитров, е подаден в прокуратурата в Търговище. Образувана е преписка по сигнала.

Преписката е с наблюдаващ прокурор Лиляна Стоянова.

"На 23 юли е регистриран сигнал, подаден от областен председател на политическа партия АБВ Йорданка Георгиева. Образувана е преписка, която ми е разпределена за наблюдение и работа. Ще се запозная със сигнала и ще взема писмено отношение по него, за което подалият сигнала ще бъде уведомен", посочва Стоянова, цитирана от БНР.

Тя допълни, че проверката на изнесените факти ще продължи един месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

чичо

преди 5 години

Даааа, най-сетне го барнаха тоя крадец! ми че той от години търгува с ваучерите за отопление на хората в ромските махали, притиска социално слабите и изкупува апартаментите им на безценица за да ги включи на помощи. Това си го знае целия град. те няколко пъти го уволняваха за тия далавери, но той все покрай някоя партия се измъква. Сега е станал активист на ГЕРБ за да го пази властта, а преди беше предстедател на някакво БЗНС, мина през СДС а беше шофьорче в общината и продаваше по пазарите.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ти от Попово ли си? Знаеш ли как стоят нещата там или просто насаждаш омраза към другите етноси?

6

annybody

преди 5 години

До ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТНякаква си "началничка" от АБВ пуснала жалба до прокуратурата срещу някакъв си от социалните, нищо не се казва, ама ние нали си знаем мантрата...Ха така!

fallback