Снимка: bgonair.bg
fallback

Няма развръзката на кризата в Болярово заради чумата по животните там. Това стана ясно след днешното заседание на Областния кризисен щаб.

Разговорът между властта и фермерите протече без присъствието на медиите и с размяна на обиди. Не е ясно и дали ще бъдат взети втори проби от стадото на Ани и Тодор, които отказват да пуснат ветеринарите, преди да видят резултатите от първите проби, предава Bulgaria ON AIR.

Дотогава и съдбата на животните в тяхното стадо остава неясна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

С.В.

преди 5 години

И къдеде потри тая чума по овцете. Къде са пробите с положителен резултат. Какво ще ограничават,като хората ислат едно единствено нещо - да видят пробите. Но " годподата специалисти" де правят на ударени. Дали не са оглушали от чумата?*** и упорити, неотговарят на въпросите. Колко ли овчици и козички са отишли у тях /може би ще ги лекуват"? Да им приседне всичко което ядат. Никъде ,поне аз не прочетох какви обезщетения получиха хората за избитите ди животни. Има ли изобщо информа ция по въпроса

26

Кина

преди 5 години

Отвличане на вниманието и ... повече място за нашествениците, които Германия ни натриса, финансовото обезпечение се знае къде ще иде ...

25

С.В.

преди 5 години

Д.Илиев е на отвратителното същество. Познавам го лично. Топ 3 в Европа? Вие добре ли сте. Сигурно сте от неговите ***. Тази агенция е абсолютно във вреда и на хора и на животни. Тотални некадърници, корумпирани,само им плащаме яки заплати. Докато е директор тоя алкохолик нещата ще ставст все по зле. Абсолютно нарушаване на законите. Сега чакайте да видите какво ще стане със св.инете. Уж ограда строят да не влизат чужди,а в същото време разрешават лова им. Безумни ***.

fallback