Снимка: архив "Булфото"
fallback

Поредна тежка катастрофа стана тази сутрин. Тежкотоварен автомобил се е обърнал на магистрата "Тракия" при 312 километър.

Шофьорът на тира е загинал, съобщи "Фокус".

Заради инцидента има проблеми в трафика.

Временно движението в района се осъществява в едната пътна лента в посока Бургас, съобщи дежурният от Областно пътно управление.

Движението се регулира от Пътна полиция.

В останалата част на областта движението се осъществява с нормална интензивност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

И на какво отгоре ще въвеждат тол такса? Това изобщо може ли да се нарече магистрала?Шофьорите не трябва да мълчат и да се подлагат на такива изпитания! Не е нормално. Затвор за изпълнителите на ремонтите! Старите селски пътища са по-добри, отколкото прехвалените магистрали.

14

Магистрала ли?

преди 5 години

Вчера пътувах в обратната посока и видях и двете задръствания на магистрала "Тракия" след катастрофите. Искам да попитам отговорните фактори: след като се завърши участък от магистралата проверява ли се какво е качеството? Без да съм специалист в пътно строителство, твърдя, че по тази магистрала едва ли има и 100 км нормална пътна настилка! Този път изненадата беше в отсечката Ст. Загора- Н. Загора.Колите не само се тресат, но просто подскачат. И в двете посоки! Чужденците изпадат в паника.

13

Анонимен

преди 5 години

Пак ли?

fallback