fallback


Продължава битката с чумата по животните в Ямболско. Тази нощ доброволчески групи пазиха стопанствата в село Шарково, където трябваше да продължи умъртвяването на животните.

Още от 6 часа сутринта трийсетина защитници на заплашените от евтаназия животни навлязоха в селски стопанства и ги освобождаваха, за да не бъдат ликвидирани, пише Bulgaria ON AIR.

Последният в списъка двор е на баба Дора. Родолюбците влизат и в нейното стопанство, за да освободят овцете и козите ѝ. Старата жена се опитва да изкара от собствеността си жените с ризи на шевици и ги моли да я оставят на мира. Те от своя страна я приканват да не допуска ветеринарите в дома си и да пусне добитъка на свобода.

Свещеник хвърля табела, на която пише, че църквата в селото е съградена с европейски пари, и върху нея започва да се играе хоро. Идват и политиците. Уверяват, че не искат да яхнат недоволството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

До 26

преди 5 години

"40 000 ФЕРМЕРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБСАДЯТ ПАРЛАМЕНТА НА 18.07.2018 година...." Е и, обсадата мина. Имаше нямаше 700, максимум 1000 души. А се организирахте сума ти време и няколко дни плашехте гаргите с тази обсада. Ха-ха-ха, смешници!

26

Не искам

преди 5 години

Не искам внуците ми да пият мляко от района с чу.мата! Не искаме да ядем месо оттам. Не искаме сирене и кашкавал, произведени от млякото на животните, намиращи се в огнището на заразата.Кой ще ни спаси и предпази, за да не се укрият и продадат заразени животни и продуктите от тях???Хора, бъдете нащрек, защото тази чу.*** е много заразна, опасна и смъртоносна.Жал ми е за животинките, но няма как. Заразата трябва да се спре, за да не се разпространи навсякъде в България!

25

Избитите!

преди 5 години

Двойният стандарт на черве.ните другари - учудени ли сте?!!!Евтаназирани заразени и опасни животни - от здравните власти, за да се спре заразата.Неистов рев на ком.унистите!Избити хиляди ЖИВИ ХОРА без съд и присъда - от ком.унистите.Няма рев на ком.унистите, а само радост!Това е положението при лъжливата и двулична партия БКП/БСП!

fallback