Снимка: Булфото, архив
fallback

Жена е починала на място след като е била блъсната от товарен влак на гара "Усойка" край Дупница, съобщава "Фокус".

Инцидентът е станал тази сутрин, преди около един час.

Жената е пресичала жп прелеза и най-вероятно не е чула наближаващия влак. На мястото на инцидента е "Транспортна полиция".

Движението от Дупница до Кулата и обратно е напълно спряно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Александра

преди 5 години

Не е нужно приближаща опасност да я чуваш това се чувства със сетивата!!! У всеки човек има един много раэвит силен механиэъм эа самосъхранение и именнно тоэи механиэъм винаги се стреми да эапаэи живота ни!!! Също така жените имат много широк обхват на периферно эрение, дори не е нужно да гледаме в определена посока!!!Явно става въпрос эа самоубийство!!!

7

Пламен

преди 5 години

До Пламен: *** = "ке л е ш"."-Пък смени текста бе... -Нема ме разбЕрете..."- от една песен за Шефа на "Ъпсурт" от албума "3в1"

6

Пламен

преди 5 години

До Анонимен#6: Ти нормален ли си? Я се чуй какви ги говориш? Това да не ти е прибиране с Голфъ от селска дискотека в 3:00? ***.Кой знае "пергамента" къде е тръгнала за гъби, само затриват живота на двама човека и семействата им. Да беше отишла да се хвърли на линията на Софийското метро, за по-голям отзвук. Има пенсионери, които за лекарства нямат, пък камоли за дърва за зимата. Държавата мащеха строи "проспекти" и "мегдани" за милиони!

fallback